Szeretnénk kellemessé tenni...

 

Célunk

Azt szeretnénk elérni, hogy az emberek többet utazzanak, szórakozzanak, szakítsanak időt a kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Legyen ez egy nyaralás, egy rövid kirándulás vagy akár csak egy kellemes vacsora.

Ha a vendégek mosolyogva távoznak, akkor elértük a célunkat.

 

Étterem

 

Étlapunkon a hagyományos és helyi népszerű ételek mellett szeretnénk folyamatosan helyet adni különleges és egészséges étrendnek mint például vegan, vega vagy paleolit. Az igényekhez igazodva a vendégekkel együtt alakítjuk a kínálatot. Facebook oldalunkon javasolhat, szavazhat, értékelhet!

Panzió

Mi nem vagyunk nagy szálloda csak egy kis csapat, akik együtt dolgozunk azon, hogy kategóriánkban a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Szeretünk új ötleteket tesztelni és vidáman dolgozni. Fontos számunkra az emberek véleménye és szeretjük érezni, hogy a munkánknak van hatása.

                                                         Csapattagok

​

                                                                                                                                             Attila Üzemeltetés és Vendéglátás

"Mindennek van előnye, hátránya és hozadéka, csak nem mindegy hogy ezek közül melyikre koncentrálunk. Én mindig az előnyöket veszem figyelembe, amelyekből építkezve valami újat alkothatunk, éréket teremthetünk. Néha ezek az előnyök a lábunk előtt hevernek, csak nem vesszük észre őket. Kell egy kis szikra, hogy fényében meglássuk az addig rejtett erényeket. Nálam meg volt ez a kis szikra, és megláttam a szunnyadó lehetőségeket, amikor belevágtam a Regia küldetésbe!”

 

Éva

Marketing és Szobafoglalás

"Imádom az utazásokat, új dolgokat felépíteni, szeretem az embereket. Annyi mindent lehet megtudni és tanulni ha figyelünk és merünk. Ez eddigi életem legizgalmasabb utazása."

© 2018 by  Regia Kft

Hívjon és foglaljon:

​+36-20-312-8676
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now